Головна / Кулінарна книга / Яблучно-селерова смузі
Яблучно-селерова смузі

Яблучно-селерова смузі

Оцініть статтю:
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (1 голосів, середня: 5,00 з 5)
Loading...

Про селерову смузі можна говорити багато, а краще його приготувати. Зараз саме час: спека, є не дуже хочеться, смузі насичує організм вітамінами і енергією, допомагає нам схуднути і т д … Це дуже смачно і освіжаюче.

Вам знадобитися:

Селера черешкова – 2 шт
Яблуко – 1 шт
Сік лимонний – 1 ст. л.
Мед – 1 ст. л.
Вода (або кефір) – 150 мл
Кунжут – 1 ст. л.

Приготування смузі

При готуванні не забудьте смузі розбавити водою або кефіром. Інакше у вас просто вийде пюре.

Нам знадобиться блендер. Я використовувала погружной. Ріжемо селера і яблуко шматочками. Віджимаємо сік з часточки лимона. На одну порцію буде досить 1 ст л соку. З яблука можна серединку прибрати, але в яблуці корисно все і насіння в тому числі і я прибирати нічого не буду. Я налила води, можна – кефір. Додала мед і все розбила ретельно.

Вийшла однорідна маса. Виклала кунжут. Він як відомо дуже корисний і зробить наше смузі ще корисніше. Ложкою перемішала. Перелила в гарний посуд. Я буду пити смузі через соломку, його можна їсти і ложкою.

Щоб смузі приніс велику користь організму, пити його потрібно відразу після приготування. На сніданок його пити не потрібно. Пити його потрібно на 2-ий сніданок, після каші або їжі, якою ви снідаєте. Сонний шлунок не зможе його обробити як потрібно і він буде діяти дратівливо. Смузі сміливо можна назвати і напоєм, і блюдом. Це дуже поживно, вітамінно, легко і смачно!

x

Читайте також

Морквяно-фруктові тістечка - кулінарний рецепт

Морквяно-фруктові тістечка – кулінарний рецепт

Маленькі круглі тістечка, за формою і текстурі нагадують нашу «Картоплю». Дуже солодкі, ...

Пісочно-дріжджовий пиріг з яблуками

Пісочно-дріжджовий пиріг з яблуками

Рецепт простий, не вимагає багато часу, та й просто ще один варіант ...