Головна / Кулінарна книга / Салат з курячої печінки і огірка
Салат з курячої печінки і огірка

Салат з курячої печінки і огірка

Оцініть статтю:
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (1 голосів, середня: 5,00 з 5)
Loading...

Дуже смачний і ситний салат з печінки з цибулею і огірком. Люблю його ще й за те, що готується він буквально за 20 хвилин. Курячу печінку можна замінити як на свинячу, так і яловичу. А свіжий огірок можна і замінити на соленою. Він смачний як в теплом, так і в холодному вигляді. Рекомендую.

Складові

– 150 гр курячої печінки
– 1 ріпчаста цибуля
– 1 свіжий огірок
– 1 ст.л. з гіркою майонезу
– сіль і перець за смаком

Спосіб приготування

1. Цибулю нарізати півкільцями.

2. Печінка підсмажити на сковороді з двох сторін протягом 5 хвилин, кілька разів перевернути.

3. Потім додати цибулю і смажити ще 8-10 хвилин. Потім готову печінку відокремити від цибулі.

4. Свіжий огірок нарізати соломкою.

5. Печінка нарізати соломкою.

6. Змішати печінку, огірок і цибулю. Посолити і поперчити. Заправити майонезом і все ретельно перемішати.

Салат з курячою печінкою, смаженою цибулею і огірком готовий! Всім смачного!

x

Читайте також

Морквяно-фруктові тістечка - кулінарний рецепт

Морквяно-фруктові тістечка – кулінарний рецепт

Маленькі круглі тістечка, за формою і текстурі нагадують нашу «Картоплю». Дуже солодкі, ...

Пісочно-дріжджовий пиріг з яблуками

Пісочно-дріжджовий пиріг з яблуками

Рецепт простий, не вимагає багато часу, та й просто ще один варіант ...